etapes gastrobar tapas

FES UNA RESERVA

etapes gastrobar tapas

Vine a l´Etapes Gastrobar, fes una reserva omplint el següent formulari o truca  al 972 146 101.

etapes gastrobar tapas

ON SOM

etapes gastrobar tapas

Teléfon
972146101

Direcció
c/Frederic Bernades 27, Llivia, Girona

 

etapes gastrobar tapas

Llívia (pronunciació local [‘ljibi]) és un municipi de la Baixa Cerdanya, tot i que geogràficament pertany a l’Alta Cerdanya. Té la particularitat de ser un enclavament dins l’Estat francès (Alta Cerdanya – Catalunya Nord), com a conseqüència dels termes del Tractat dels Pirineus (1659), la posterior Conferència de Ceret (1660) i el Tractat de Llívia (1660).  Enmig del poble trobareu el restaurant Etapes Gastrobar

El municipi és integrat, a més de Llívia, pels pobles de Gorguja i de Cereja, el caseriu de Gorguja Petita —mas de Travis— i el mas Jonquer. A més, s’hi troba l’església de Sant Guillem de la Prada.

La vila de Llívia (1.223 m) se situa al peu del Turó del Castell, tot estenent-se pel pla de Fontanelles. Confronta amb els termes de la Guingueta d’Ix –zona de Càldegues– i de Santa Llocaia –Serra de Concellabre–, a migdia; d’Ur i d’Angostrina i Vilanova de les Escaldes, a ponent; de Targasona, a tramuntana; i d’Estavar i de Sallagosa, a llevant. El Segre creua el terme municipal, entrant-hi per Estavar. Al seu pas per Llívia, rep les contribucions fluvials dels rius Er, Targasona i Éguet.

lliviaWeb2

Accessos

  • N-152 des de Puigcerdà i C.D. 68 de l’estat francès fins a enllaçar amb el segon tram de la N-152 dins el terme municipal de l’enclavament. (Lliure circulació, d’acord amb l’article 21 del Tractat de Límits del 26-VI-1866). Dins el curt tram francès hi ha el trencall cap a Ur, des d’on es connecta amb la carretera N20 (La Guingueta d’IxParís).
  • Accessos des de Llívia per la N-152 a les carreteres de l’estat francès d’Estavar-Font-Romeu i Sallagosa