etapes gastrobar tapas

El nostre concepte gastronòmic

etapes gastrobar tapas
etapes gastrobar nou concepte gastronómic

Etapes Gastrobar neix de la nostre inquietud gastronòmica i de la necessitat de crear un espai diferent a la Cerdanya influenciat pels nostres viatges arreu del món. Des de Etapes Gastrobar, volem fer un viatge  gaudint de la millor gastronomia i portant-vos a la taula el nostre concepte gastonòmic

Partint de la fusió, et portem el món a Llívia

etapes gastrobar tapas
etapes gastrobar tapas

ELS NOSTRES ESPAIS

A l’Etapes Gastrobar podràs trobar diferents espais.

Una planta baixa, amb la seva barra i amb vistes a la cuina, és la part mes casual del gastrobar. Podràs gaudir tant del vermut, aperitiu, una copa de vi a mitja tarda, una tapa per obrir la gana i fins i tot pots fer uns còctels!

A la nostra planta superior, trobaràs el nostre menjador, pensat per gaudir d’un bon àpat i una bona companyia.

No ens oblidem de la nostra terrassa oberta a l’estiu durant tot el dia.

etapes gastrobar. barra
etapes gastrobar. Sala
etapes gastrobar. Terraza
etapes gastrobar tapas

Qui som l’equip de l’Etapes gastobar?

Som un equip jove i molt motivat per oferir-vos una gastronomia propera, actual i desenfadada tant a Llívia com a la Cerdanya.

ALEJANDRO MOLAS​

És el culpable de les nostres creacions culinàries, un apassionat de la gastronomia, un bon gourmet,  treballador incansable i lluitador de mena que ha volgut perseguir un dels seus somnis obrint l’Etapes gastrobar.

Te una llarga trajectòria. Ha realitzat banquets a la Torre del Remi de Puigcerdà, ha treballat al restaurant Aliguer de Manresa,  al restaurant  El Faro del Puerto a Cadis, al Restaurant amb una estrella Michelin Via Veneto i a l‘hotel Claris ***** GL. Va ser el segon de cuina del Mirador de la Venta i cap de cuina al Real club Nàutic, tots situats a Barcelona.

Després de tot això, va obrir el seu primer restaurant juntament amb el seu soci a Llívia, on ja porten més de 10 anys en acció i s’han consolidat al territori. Amb tota aquesta experiència a l’esquena s’ha engrescat en aquesta nova aventura en solitari.

etapes gastrobar tapas
etapes gastrobar. Alejandro Molas
etapes gastrobar. Alejandro Molas
etapes gastrobar tapas
etapes gastrobar logo